.:: آشپزی بارلین ::.

...آموزش آشپزی ساده...

پیراشکی با خمیرجادویی


طرزتهیه:

یک قاشق چایخوری از شکر دستور + خمیر مایه را در ظرفی ریخته و شیر ولرم را به خمیر مایه اضافه کنید کمی هم بزنید تا 5 تا 10 دقیقه خمیر مایه عمل آید .

نمک + روغن +بقیه شکر + تخم مرغ را با هم مخلوط کرده در حدیکه یکدست شوند .

خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بدون هم زدن مقداری از آرد را اضافه و هم بزنید

کم کم آرد را اضافه و باقاشق چوبی هم زده تا خمیر در کاسه جمع شود .

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده گذاشته و به مدت 5 یا 10 دقیقه ورز دهید یا خمیر را روی سطح

کارتون 100 بار بکوبید تا خمیر براق و یکدست و نرمی بدست آید که به دست نچسبد .

خمیر را در جای نسبتا گرم در کاسه ای که با یک قاشق مرباخوری با روغن مایع چرب کرده اید گذاشته

وبه مدت یکساعت تا یکساعت و نیم استراحت دهید تا وقتی که حجم خمیر دو برابر شود .

پف خمیر را خوابانده و برای پیراشکی یا پیتزا یا خمیر شیرینی حاضر کنید

دوستان عزیز دستوری که بهتون میدم خمیر جادوییه هر غذایی که نیاز به خمیر داشته باشه رو میتونید با این خمیر درست کنید 

قابل استفاده برای انواع نان ،پیتزا ،پیراشکی ،کلوچه های غذایی ،کاسترول و...

مواد لازم :

آرد نان .................... 500 گرم

تخم مرغ .................. 1 عدد(60 تا 65 گرم)

شیر ولرم ..................... 250 میلی لیتر یا یک پیمانه (250 گرم)

روغن جامد یا نیمه جامد ... 6 قاشق سوپخوری یا ( کره به دمای محیط رسیده 5 قاشق سوپخوری)

(مایه خمیر خشک فوری ........ 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری یا (10 گرم)


نمک .............1 قاشق چایخوری

 

شکر 1 قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر غذایی )

 3 تا 5 قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر شیرین )


طرزتهیه:

یک قاشق چایخوری از شکر دستور + خمیر مایه را در ظرفی ریخته و شیر ولرم را به خمیر مایه اضافه کنید کمی هم بزنید تا 5 تا 10 دقیقه خمیر مایه عمل آید .

نمک + روغن +بقیه شکر + تخم مرغ را با هم مخلوط کرده در حدیکه یکدست شوند .

خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بدون هم زدن مقداری از آرد را اضافه و هم بزنید

کم کم آرد را اضافه و باقاشق چوبی هم زده تا خمیر در کاسه جمع شود .

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده گذاشته و به مدت 5 یا 10 دقیقه ورز دهید یا خمیر را روی سطح

کارتون 100 بار بکوبید تا خمیر براق و یکدست و نرمی بدست آید که به دست نچسبد .

خمیر را در جای نسبتا گرم در کاسه ای که با یک قاشق مرباخوری با روغن مایع چرب کرده اید گذاشته

وبه مدت یکساعت تا یکساعت و نیم استراحت دهید تا وقتی که حجم خمیر دو برابر شود .

پف خمیر را خوابانده و برای پیراشکی یا پیتزا یا خمیر شیرینی حاضر کنید

بعداز اماده کردن خمیر جادویی پیاز سرخ کردم بعد قارچ رو با حرارت کم سرخ کردم بادمجان هم سرخ کردم نمک و فلفل سیاه زدم سرد که شد خامه زدم خمیر رو باز کردم ریختم رو خمیر و رولش کردم برش زدم روش پنیر پیتزا ریختم گذاشتم تو فربعد از طلایی شدن پیراشکی ها رو بیرون اوردم😋

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
Designed By Erfan Powered by Bayan