- محمد
اشترودل سیب و وانیل
مواد لازم :
مواد لازم :
سیب : 3عدد
آب لیموترش : 2 قاشق غذاخوری
شکر : 4 قاشق غذاخوری
بادام : نصف پیمانه
خمیر شیرینی آماده : یک بسته
تخم مرغ : 1 عدد
آب لیموترش : 2 قاشق غذاخوری
شکر : 4 قاشق غذاخوری
بادام : نصف پیمانه
خمیر شیرینی آماده : یک بسته
تخم مرغ : 1 عدد
خامه و آب برای بستن خمیر
* مخلوط پودینگ وانیل :
پودینگ وانیل : 1 بسته
شیر : 1.5 پیمانه
* مخلوط پودینگ وانیل :
پودینگ وانیل : 1 بسته
شیر : 1.5 پیمانه
پودر قند : برای تزئین
طرز تهیه :
1 - فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2 - قالب مافین را با روغن چرب کنید.
3 - سیب ها را پوست بگیرید. ترجیحا به گونه ای این کار را انجام دهید که بتوانید از پوست اضافه سیب برای تزئین این شیرینی استفاده کنید.
4 - سیب ها را نگینی خرد کرده و درون یک کاسه بزرگ بریزید.
5 - آب لیموترش ، شکر و بادام را اضافه کرده و هم بزنید.
6 - خمیر شرینی را از وسط دو نیم کرده و یکی از برش ها را با استفاده از وردنه پهن کنید تا کاملا نازک شود. سپس خمیر به دست آمده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
7 - روی سطح خمیرها یک لایه نازک خامه بمالید.
8 - نیمی از مخلوط سیب را روی هر سه لایه خمیر بریزید و یک سوم از بخش بالایی آن را خالی بگذارید. لبه های خمیرها را با کمک قلم مو و آب خیس کنید. سپس آنها را رول نمائید. دو طرف رول خمیر را با دست ببندید تا مواد از داخل آن بیرون نیایند.
9 - رول های خمیر را با استفاده از یک چاقوی تیز به دو نیم تقسیم کنید.
10 - بخش بسته آنها را درون قالب های از قبل چرب شده مافین بگذارید.
11 - همین کار را با باقی مواد تکرار کنید تا 12 عدد اشترودل به دست بیاید.
12 - پودر پودینگ وانیل را با نیمی از شیر مخلوط کنید.
13 - 2 تا 3 قاشق غذاخوری از پودینگ را درون هر کدام از اشترودل ها بریزد.
14 - تخم مرغ را در یک پیاله هم بزنید و با قلم مو روی سطح شیرینی بمالید.
15 - قالب مافین را به مدت 25 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح شیرینی ها طلایی شوند.
16 - پس از خارج کردن اشترودل از قالب، روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.
17 - برای تزئین می توانید پوست های سیب را به صورت گل رز شکل داده و در کنار بشقاب قرار دهید.
1 - فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2 - قالب مافین را با روغن چرب کنید.
3 - سیب ها را پوست بگیرید. ترجیحا به گونه ای این کار را انجام دهید که بتوانید از پوست اضافه سیب برای تزئین این شیرینی استفاده کنید.
4 - سیب ها را نگینی خرد کرده و درون یک کاسه بزرگ بریزید.
5 - آب لیموترش ، شکر و بادام را اضافه کرده و هم بزنید.
6 - خمیر شرینی را از وسط دو نیم کرده و یکی از برش ها را با استفاده از وردنه پهن کنید تا کاملا نازک شود. سپس خمیر به دست آمده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
7 - روی سطح خمیرها یک لایه نازک خامه بمالید.
8 - نیمی از مخلوط سیب را روی هر سه لایه خمیر بریزید و یک سوم از بخش بالایی آن را خالی بگذارید. لبه های خمیرها را با کمک قلم مو و آب خیس کنید. سپس آنها را رول نمائید. دو طرف رول خمیر را با دست ببندید تا مواد از داخل آن بیرون نیایند.
9 - رول های خمیر را با استفاده از یک چاقوی تیز به دو نیم تقسیم کنید.
10 - بخش بسته آنها را درون قالب های از قبل چرب شده مافین بگذارید.
11 - همین کار را با باقی مواد تکرار کنید تا 12 عدد اشترودل به دست بیاید.
12 - پودر پودینگ وانیل را با نیمی از شیر مخلوط کنید.
13 - 2 تا 3 قاشق غذاخوری از پودینگ را درون هر کدام از اشترودل ها بریزد.
14 - تخم مرغ را در یک پیاله هم بزنید و با قلم مو روی سطح شیرینی بمالید.
15 - قالب مافین را به مدت 25 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح شیرینی ها طلایی شوند.
16 - پس از خارج کردن اشترودل از قالب، روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.
17 - برای تزئین می توانید پوست های سیب را به صورت گل رز شکل داده و در کنار بشقاب قرار دهید.