- محمد
دلمه فلفل با سس خامه ای
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
فلفل دلمه ای : 6 عدد
برنج : 1 لیوان
تره فرنگی : 1 عدد
خامه ترش : 1 لیوان
سیر : 2 حبه
شوید : 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : مقدار لازم
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
فلفل دلمه ای : 6 عدد
برنج : 1 لیوان
تره فرنگی : 1 عدد
خامه ترش : 1 لیوان
سیر : 2 حبه
شوید : 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : مقدار لازم
طرز تهیه :
برنج را با آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و پس از اینکه جوشید و کمی نرم شد با آب سرد ابکشی کنید سپس گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل را به برنج آبکشی شده اضافه و خوب مخلوط کنید.
فلفل را بشویید و قسمت بالای آن را جدا کنید ، داخل فلفل را تمیز کنید و با مخلوط گوشت و برنج داخل آن را پر کنید سپس بخشی که جدا کرده اید را به عنوان در مجدد روی فلفل دلمه ای قرار دهید ( همه فلفل ها را به همین صورت آماده کنید ).
تره فرنگی را تمیز کنید و بشویید ، بخش سفید رنگ تره فرنگی را به صورت رشته ای خرد کنید و با 2 حبه سیر و مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، تفت دهید تا نرم شود سپس شوید را به آن اضافه و مخلوط کنید.
پس از اضافه کردن شوید کمی تفت دهید سپس خامه ترش را به تره فرنگی تفت خورده اضافه کنید ، با حرارت ملایم 5 دقیقه بگذارید سس آرام بجوشد سپس از روی حرارت بردارید.
داخل قابلمه 1 لیوان آب بریزید ، دلمه ها را داخل قابلمه بگذارید و سس تره فرنگی خامه ای را روی دلمه ها بریزید و خوب پخش کنید تا روی دلمه ها کامل پوشانده شود سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و 45 دقیقه بگذارید دلمه ها بپزند.
نکته :
** میتوانید به جای تره فرنگی از پیاز یا پیازچه هم استفاده کنید ، دقت کنید که بسته به اندازه فلفل ها مقدار مواد میتواند کمتر یا بیشتر شود.