کیک ساده
مواد لازم:
تخم مرغ: 4 عدد
شکر دانه ریز : 2 پیمانه
آب جوش : 1 قاشق سوپ خوری
روغن مایع : 1/2 پیمانه
شیر : 1 پیمانه
آرد سفید : 2 و نیم پیمانه
اسانس وانیل : 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
** من همیشه وقتی میخوام کیک بپزم اول همه مواد رو اندازه گیری میکنم و آماده جلوی روم میزارم. به شما هم توصیه میکنم همین کار رو بکنید که بعدا دنبالشون نگردید یا یه دفعه نبینید یه چیزی کم دارید.
بعد فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید.
** این کیک رو داخل قابلمه هم میتونید درست کنید.
قالب گرد 25 سانتی یا قالب مورد نظرتون رو چرب و آرد پاشی کنید یا چرب کرده کاغذ روغنی بیاندازید. آرد را همراه بیکینگ پودر الک کنید.
زرده تخم مرغ ها را از سفیده ها جدا کنید.
** دقت کنید ظرفی که سفیده را داخل آن میریزید کاملا تمیز و خشک باشد.
سفیده ها بزنید تا پف کرده از ظرف نریزد. زرده ها را همراه شکر ، وانیل و یک قاشق سوپ خوری آب جوش بزنید تا کاملا رنگ آن روشن و غلیظ و کشدار شود. روغن را کم کم به زرده اضافه کنید و بزنید.
شیر را هم به تدریج به زرده اضافه کنیدو مواد را بزنید تا یک دست شوند. همزن را کنار گذاشته سفیده زده شده را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و با کفگیر یا لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
** دقت کنید مواد را زیاد هم نزنید تا پف مواد نخوابد.
در آخر آرد را قاشق قاشق روی مواد الک کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید طوری که پف مواد نخوابد.
مواد کیک را داخل قالب ریخته به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر قرار دهید.
این دستور یکی از کیک های مورد علاقه منه که هم برای عصرانه و هم برای تزئین و کیک تولد بسیار مناسب میباشد.
نوش جان