ابتدا تخم مرغ را باپودر هل.وانیل .شکر مخلوط میکنیم ودر ی ظرف جدا ی لیوان شیر با دوقاشق ارد را روی حرارت میگذاریم تا سفت شود بعد مواد تخم مرغ باشکر رو اظافه میکنیم وهم میزنیم تا بوی تخم مرغ از بین بره بعد ی لیوان شیر با دو قاشق پودر کاکاوو رو داخل مواد میریزیم وهم میزنیم کره را هم اضافه میکنیم تا مواد سفت شود.مواد اماده هست.بعد داخل ظرف پیرکس بیسکویت میچینیم بعد از مواد میریزیم.ی ردیف بیسکویت بعد مواد.تا اخر بعد روی مواد رو با پودر نارگیل تزیین میکنیم بعد میزاریم داخل یخچال ب مدت سه ساعت.بعد اماده هست.
@Barlin_admin
_______________________