.:: آشپزی بارلین ::.

...آموزش آشپزی ساده...

مسقطی زعفرانی


 
نشاسته و آب را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط گذاشته و مرتب هم می زنید وقتی کمی غلظتش از فرنی بیشتر شد شکر را به ان اضافه می کنید )مواد کمی شل میشود( و دوباره به هم زدن ادامه می دهید و زعفران و هل و بادام و گلاب و مغزها را اضافه می کنید و خوب هم می زنید تا به غلظت دلخواه برسید سعی کنید با حرارت ملایم و با حوصله هم بزنید تا بوی خامی نشاسته از بین برود و مسقطی خوش عطری داشته باشید در اخز کره را اضافه کنید و پنج دقیقه هم زده و خاموش کنید توجه کنید که بعد از سرد شدن غلظتش بیشتر می شود 

در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید به راحتی از قالب جدا میشود.




ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
Designed By Erfan Powered by Bayan