نشاسته و آب را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط گذاشته و مرتب هم می زنید وقتی کمی غلظتش از فرنی بیشتر شد شکر را به ان اضافه می کنید )مواد کمی شل میشود( و دوباره به هم زدن ادامه می دهید و زعفران و هل و بادام و گلاب و مغزها را اضافه می کنید و خوب هم می زنید تا به غلظت دلخواه برسید سعی کنید با حرارت ملایم و با حوصله هم بزنید تا بوی خامی نشاسته از بین برود و مسقطی خوش عطری داشته باشید در اخز کره را اضافه کنید و پنج دقیقه هم زده و خاموش کنید توجه کنید که بعد از سرد شدن غلظتش بیشتر می شود
در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید به راحتی از قالب جدا میشود.