دسر پان اسپانیا
مواد لازم :
گردوی خورد شده : 1/2پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
شکر : 1 لیوان
شیر : 1 لیتر
نشاسته : 2 قاشق غذا خوری
وانیل : 1/2 قاشق چایخوری ؛ البته من کمتر ریختم
کره : 50 گرم
بیسکوئیت : 2 بسته
کاکائو : 3 قاشق سوپخوری بسته به تمایل
خامه : 150 گرم
آرد : 1/2 پیمانه
طرزتهیه:
تخم مرغ و شکر رو با هم میزنیم خوب هم زده سپس آرد رو اضافه میکنیم
شیر رو در قابلمه می ریزیم ؛ نشاسته رو با کمی شیر حل کرده به شیر اضافه می کنیم
سپس مخلوط تخم مرغ و آرد رو به شیر اضافه می کنیم هم می زنیم تا غلظت پیدا کنه
در انتها از روی اجاق بر میداریم و کره رو اضافه می کنیم
خوب مخلوط می کنیم بعد خامه و وانیل رو اضافه می کنیم
خوب که هم زدیم و یکنواخت شد اگه دوست داشتید میتونید پودر کاکایو اضافه کنید ؛ میتونید مواد رو نصف کنید و نصفش رو پودر کاکائو بزنید
بعد توی ظرف مورد نظر مقداری از مایه رو می ریزیم و روش بیسکوئیت می چینیم وروی بیسکوئیتها مایه رنگ دیگه می ریزیم و گردوی خورد شده و حلقه های موز قرار می دهیم
همینطور ادامه می دهیم تا موادمون تمام بشهو لایه آخر حتما مایه قرار بگیره
سپس تزئین می کنیم ؛ این دسر حتما باید یک شب تو یخچال بمونه تا خوشمزه بشه و جا بیفته
نوش جان😋
ارسالی از زهرای عزیزم از تهران
ممنون عزیزم💐😘