سوپ قارچ روسی
مواد لازم :
کره : قاشق غذاخوری
تره فرنگی خرد شده : 1/2 پیمانه
هویج بزرگ خرد شده : 2 عدد
آب مرغ : 6 پیمانه
شوید خشک : 2 قاشق چای خوری
نمک : قاشق چای خوری
فلفل سیاه : 1/8 قاشق چای خوری
سیب زمینی پوست کنده : یک کیلو
قارچ تازه خرد شده : 1/4 پیمانه
طرز تهیه:
برای تهیه سوپ قارچ روسی، ابتدا 3 قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ بریزد و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود.
مخلوط تره فرنگی و هویج را اضافه کنید و 5 دقیقه آن را حرارت دهید. آب مرغ را اضافه کنید.
نمک و فلفل را اضافه کنید تا طعم بگیرد و سپس سیب زمینی را اضافه کنید و در آن را بگذارید و به مدت 20 دقیقه، یا تا زمانی که
سیب زمینی ها خوب پخته شوند، حرارت دهید.
کره باقی مانده را در یک تابه روی حرارت متوسط بریزید تا آب شود و 5 دقیقه در روغن قارچ ها را تفت دهید و به سوپ اضافه کنید و
هم بزنید.
در یک کاسه کوچک، آرد را الک کنید و آرام به سوپ اضافه کنید تا غلیظ شود.
شوید را اضافه کنید و بعد از اینکه غل زد، از روی حرارت برداشته .
نوش جان