.:: آشپزی بارلین ::.

...آموزش آشپزی ساده...

سوپ قارچ روسی

سوپ قارچ  روسی

مواد لازم :

کره : قاشق غذاخوری

تره فرنگی خرد شده : 1/2 پیمانه

هویج بزرگ خرد شده : 2 عدد

آب مرغ : 6 پیمانه

شوید خشک : 2 قاشق چای خوری

نمک : قاشق چای خوری

فلفل سیاه : 1/8 قاشق چای خوری

سیب زمینی پوست کنده : یک کیلو

قارچ تازه خرد شده : 1/4 پیمانه

 

طرز تهیه:



برای تهیه سوپ قارچ روسی، ابتدا 3 قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ بریزد و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود.

مخلوط تره فرنگی و هویج را اضافه کنید و 5 دقیقه آن را حرارت دهید. آب مرغ را اضافه کنید.

نمک و فلفل را اضافه کنید تا طعم بگیرد و سپس سیب زمینی را اضافه کنید و در آن را بگذارید و به مدت 20 دقیقه، یا تا زمانی که

سیب زمینی ها خوب پخته شوند، حرارت دهید.

کره باقی مانده را در یک تابه روی حرارت متوسط ​​بریزید تا آب شود و 5 دقیقه در روغن قارچ ها را تفت دهید و به سوپ اضافه کنید و

هم بزنید.

در یک کاسه کوچک، آرد را الک کنید و آرام به سوپ اضافه کنید تا غلیظ شود.

شوید را اضافه کنید و بعد از اینکه غل زد، از روی حرارت برداشته .


نوش جان



 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
Designed By Erfan Powered by Bayan