.:: آشپزی بارلین ::.

...آموزش آشپزی ساده...

فلافل

فلافل

 

مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر

 

نخود : 250 گرم

سیر : 2 حبه

پیاز : 1 عدد  

نعناع خرد شده : 2 قاشق سوپ خوری

آب لیمو ترش : 1 عدد

تخم مرغ : 1 عدد  

کنجد برشته : 3 قاشق سوپ خوری  

   

 

** نکاتی در رابطه با تهیۀ فلافل :

 

۱- نخودها را از قبل بپزید.

۲- سیر را ریز خرد کنید.

۳- پیاز را به قطعات ۲٫۵ سانتی متری برش دهید.

۴- جعفری و نعناع را خرد کنید.

۵- تخم مرغ را قبل از اضافه کردن، کمی هم بزنید.

 

طرز تهیه:

 

1- نیمی از نخودها را در مخلوط کن بریزید و چند بار فشار دهید تا خرد شوند، سپس آنها را به یک کاسه ی بزرگ منتقل کنید.

2- نیم دیگر نخودها را با سیر، پیاز، سبزی ها، چاشنی ها، جوش شیرین، نمک و آب لیمو در مخلوط کن بریزید. ۳۰ ثانیه فشار دهید تا به یک خمیر سفت تبدیل شود. این خمیر را به کاسه ی نخودهای قبلی اضافه کنید.

3- تخم مرغ و کنجد را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. روی کاسه ی مخلوط سرپوش بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

4- روغن را در ماهیتابه با حرارت ملایم گرم کنید. بعد از داغ شدن روغن، یک قاشق غذاخوری پر از مخلوط را در ماهیتابه بریزید و به آرامی خمیر را فشار دهید تا شکل گردی به خود بگیرد.

5- آن را سرخ کنید و یک بار برگردانید تا جایی که هر دو طرف آن طلایی و برشته شود که در کل حدود ۴ دقیقه طول می کشد. فلافل ها را به ظرفی منتقل کنید تا چربی آن گرفته شود.

6- فلافل را با نان تافتون، گوجه، برش های نازک پیاز قرمز، کاهو و سس کنجدی سرو کنید.

 

نوش جان😋

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
Designed By Erfan Powered by Bayan