فلافل
مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر
نخود : 250 گرم
سیر : 2 حبه
پیاز : 1 عدد
نعناع خرد شده : 2 قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش : 1 عدد
تخم مرغ : 1 عدد
کنجد برشته : 3 قاشق سوپ خوری
** نکاتی در رابطه با تهیۀ فلافل :
۱- نخودها را از قبل بپزید.
۲- سیر را ریز خرد کنید.
۳- پیاز را به قطعات ۲٫۵ سانتی متری برش دهید.
۴- جعفری و نعناع را خرد کنید.
۵- تخم مرغ را قبل از اضافه کردن، کمی هم بزنید.
طرز تهیه:
1- نیمی از نخودها را در مخلوط کن بریزید و چند بار فشار دهید تا خرد شوند، سپس آنها را به یک کاسه ی بزرگ منتقل کنید.
2- نیم دیگر نخودها را با سیر، پیاز، سبزی ها، چاشنی ها، جوش شیرین، نمک و آب لیمو در مخلوط کن بریزید. ۳۰ ثانیه فشار دهید تا به یک خمیر سفت تبدیل شود. این خمیر را به کاسه ی نخودهای قبلی اضافه کنید.
3- تخم مرغ و کنجد را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. روی کاسه ی مخلوط سرپوش بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
4- روغن را در ماهیتابه با حرارت ملایم گرم کنید. بعد از داغ شدن روغن، یک قاشق غذاخوری پر از مخلوط را در ماهیتابه بریزید و به آرامی خمیر را فشار دهید تا شکل گردی به خود بگیرد.
5- آن را سرخ کنید و یک بار برگردانید تا جایی که هر دو طرف آن طلایی و برشته شود که در کل حدود ۴ دقیقه طول می کشد. فلافل ها را به ظرفی منتقل کنید تا چربی آن گرفته شود.
6- فلافل را با نان تافتون، گوجه، برش های نازک پیاز قرمز، کاهو و سس کنجدی سرو کنید.
نوش جان😋