- محمد
مربای خلال نارنج
مواد لازم :
خلال پوست نارنج خشک : 100 گرم
شکر یک : کیلو
آبلیمو : دو قاشق غذاخوری
مواد لازم :
خلال پوست نارنج خشک : 100 گرم
شکر یک : کیلو
آبلیمو : دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
خلال نارنج ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آنرا عوض کنید.
مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
- خلالها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.
سپس خلالها را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی خلالها گرفته شود.
شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.
بعد از اینکه شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلالها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.
در انتها آبلیمو را به مربا اضافه کنید.عد از یکی دو جوش، مربا آماده است.