.:: آشپزی بارلین ::.

...آموزش آشپزی ساده...

مربای خلال نارنج

مربای خلال نارنج


مواد لازم :

خلال پوست نارنج خشک : 100 گرم
شکر یک : کیلو
آب‌لیمو : دو قاشق غذاخوری
 

طرز تهیه :
خلال نارنج ‌ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آن‌را عوض کنید.

 مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
- خلال‌ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.

سپس خلال‌ها را در آب‌کش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی خلال‌ها گرفته شود.

شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.

بعد از این‌که شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال‌ها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.

در انتها آب‌لیمو را به مربا اضافه کنید.عد از یکی دو جوش، مربا آماده است.
 
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
Designed By Erfan Powered by Bayan