پیراشکی مرغ و بادمجان
مواد لازم
خمیر پیراشکی : یک بسته
سینه مرغ : یک عدد
بادمجان : 3 عدد متوسط
گوجه فرنگی : 3 عدد متوسط
نمک : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
فلفل قرمز : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
طرز تهیه :
بادمجان ها را به قطعات مکعبی کوچک برش داده و سپس در روغن سرخ می کنیم تا هنگامی که نرم شوند .
سینه مرغ را به همراه نمک ، فلفل قرمز و زردچوبه آب پز می کنیم .
گوجه را برش داده و به همراه سینه مرغ ریز شده به بادمجان ها اضافه کرده و تمام مواد را با هم تفت مختصری می دهیم .
خمیر پیراشکی را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، به طوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند .
مقداری از مواد را داخل خمیر ریخته سپس به شکل دلخواه خمیر را بسته و خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند .