.:: آشپزی بارلین ::.

...آموزش آشپزی ساده...

پیراشکی مرغ و بادمجان

پیراشکی مرغ و بادمجان


مواد لازم

خمیر پیراشکی : یک بسته
سینه مرغ : یک عدد

بادمجان : 3 عدد متوسط
گوجه فرنگی : 3 عدد متوسط
نمک : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
فلفل قرمز : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم


طرز تهیه :

بادمجان ها را به قطعات مکعبی کوچک برش داده و سپس در روغن سرخ می کنیم تا هنگامی که نرم شوند .

سینه مرغ را به همراه نمک ، فلفل قرمز و زردچوبه آب پز می کنیم .

گوجه را برش داده و به همراه سینه مرغ ریز شده به بادمجان ها اضافه کرده و تمام مواد را با هم تفت مختصری می دهیم .

خمیر پیراشکی را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، به طوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند .

مقداری از مواد را داخل خمیر ریخته سپس به شکل دلخواه خمیر را بسته و خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند .

 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
Designed By Erfan Powered by Bayan