.:: آشپزی بارلین ::.

...آموزش آشپزی ساده...

ژله مجلسی وشیک

 

 

ژله موز یا آناناس رو طبق دستورش درست کنید.نصف مواد رو داخل یخچال بذارید و بعد از اینکه یه کم خودشو گرفت اونا رو از یخچال بیرون آورده و با چنگال هم بزنید تا حبابدار بشه.بعد از تشکیل حباب ژله ها رو داخل جام میریزیم و دوباره میذاریم توی یخچال.نصف دیگر مواد که بیرون از یخچال بود رو با دور تند همزن به قدری بزنید تا کف کنه و شکلی شبیه به سفیده تخم مرغ پیدا کنه.حالا کف ها رو با قاشق روی ژله های حبابدار داخل جام ریخته و مجددا داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره.تقریبا یک ساعت بعد آماده است.

نوش جان😋

 

@Barlin_admin

_______________________

https://telegram.me/Barlin

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
Designed By Erfan Powered by Bayan