طرز تهیه کالباس خانگی
ًمواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان : 1 عدد متوسط
سیر : 3 حبه
زرده تخم مرغ : 1 عدد
آرد ذرت: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1: قاشق مرباخوری سر خالی
نمک : 1 قاشق چایخوری پر
زنجبیل : یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده
یا پودر هل ساییده نصف قاشق مرباخوری
روغن مایع : 1 قاشق غذاخوری
هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی : 1 عدد
قارچ پخته و ریز شده مکعبی : 2 عدد متوسط
طرز تهیه:
سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافهد میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. اینم کالباس خونگی خوشمزه
نوش جان