.:: آشپزی بارلین ::.

...آموزش آشپزی ساده...

اسلایس سه لایه ژله

اسلایس سه لایه ژله


بیسکوییت پودر شده : 200 گرم
کره آب شده : 225 گرم
شیر عسلی : یک قوطی
پودر ژلاتین : یک و یک دوم ق چ
آب جوش : یک سوم پیمانه
آب لیموترش : تازه 2 عدد
ژله توت فرنگی : 1 پاکت
پودر ژلاتین : 1 قاشق چای خوری


طرز تهیه

 

قالب مستطیلی را کاغذ روغنی انداخته به طوری که دیواره ها را بپوشاند.
بیسکوییت های خرد شده را با کره ذوب شده داغ مخلوط کرده و داخل قالب پرس کنید 30 دقیقه در یخچال گذاشته.

برای لایه بعدی ژلاتین را با آبجوش مخلوط کرده بگذارید تا حل و خنک شود.

شیر عسلی و آبلیمو را با هم مخلوط کرده تا یکدست شود سپس ژلاتین را که کاملا حل شده به آن اضافه کرده و روی لایه بیسکوییتی ریخته مجدد در یخچال به مدت 30 دقیقه بگذارید.


ژله توت فرنگی را با یک لیوان آبجوش حل کرده بگذارید تا خنک شود 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را با آب جوش روی کتری حل کرده و به آن اضافه کنید.

لایه آخر را اضافه کرده و در یخچال به مدت  3 الی 4 ساعت قرارداده تا ببندد سپس برش زده و میل کنید.

نوش جان

 

تنها ترین
سلام قالب وبلاگتون اذیت میکنه ادمه مسکلشو برطرف کنید ممنون
سلام چه مشکلی داره

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
Designed By Erfan Powered by Bayan