اسلایس سه لایه ژله
بیسکوییت پودر شده : 200 گرم
کره آب شده : 225 گرم
شیر عسلی : یک قوطی
پودر ژلاتین : یک و یک دوم ق چ
آب جوش : یک سوم پیمانه
آب لیموترش : تازه 2 عدد
ژله توت فرنگی : 1 پاکت
پودر ژلاتین : 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
قالب مستطیلی را کاغذ روغنی انداخته به طوری که دیواره ها را بپوشاند.
بیسکوییت های خرد شده را با کره ذوب شده داغ مخلوط کرده و داخل قالب پرس کنید 30 دقیقه در یخچال گذاشته.
برای لایه بعدی ژلاتین را با آبجوش مخلوط کرده بگذارید تا حل و خنک شود.
شیر عسلی و آبلیمو را با هم مخلوط کرده تا یکدست شود سپس ژلاتین را که کاملا حل شده به آن اضافه کرده و روی لایه بیسکوییتی ریخته مجدد در یخچال به مدت 30 دقیقه بگذارید.
ژله توت فرنگی را با یک لیوان آبجوش حل کرده بگذارید تا خنک شود 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را با آب جوش روی کتری حل کرده و به آن اضافه کنید.
لایه آخر را اضافه کرده و در یخچال به مدت 3 الی 4 ساعت قرارداده تا ببندد سپس برش زده و میل کنید.
نوش جان