.:: آشپزی بارلین ::.

...آموزش آشپزی ساده...

باقلاپلو با ماهیچه

باقلاپلو با ماهیچه

موادلازم :
ماهیچه گوسفند یا بره : 5 تیکه
پیاز متوسط : 3 عدد
نمک و فلفل و دارچین : به مقدار لازم
زعفران دم کرده : 3 قاشق
روغن : 2 تا 3 قاشق
 
 

طرزتهیه :
ابتدا دو عدد پیاز رو خلالی کرده و تو روغن تفت بدین به حدی که سبک بشه و تغییر رنگ نده.
گوشت ماهیچه رو روی پیازها بگذارید.
** گنجایش قابلمه تون باید زیاد باشه تا گوشت ها روی هم نباشن.
در قابلمه رو بزارین و پنج دقیقه با شعله ملایم زمان بدین تا گوشت تفت خورده و تغییر رنگ بده. بعد سمت دیگه رو برگردونین تا اون ورش هم تفت بخوره.
کمی دارچین و فلفل به گوشت تون زده و یک لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنین.
** آب نباید تا روی گوشت تون بیاد.
یک عدد پیاز رو خلالی کرده و روی گوشت ها بریزین تا حین پخت آب پیاز به خورد گوشت بره.
وقتی که شروع به جوشیدن کرد شعله رو کم کنین تا به آرامی بپزه.
** حدود سه ساعت پخت ماهیچه طول میکشه.
**موقع پخت گوشت ها رو جابجا نکنین یه جابجایی کوچولو کافیه اونم به خاطر اینکه ته نگیره.
این غذا زیاد آبدار نیست و در عوض روغنی تر هست. ولی میتونین یه کم آبدار تر سرو کنین.
کمی زعفران دم کرده به غذا اضافه کرده و نمکش رو اندازه کنین و با باقالی پلو میل کنین.
میتونین به هنگام اضافه کردن دارچین به گوشت ها خیلی کم نمک هم اضافه کنید.

 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
Designed By Erfan Powered by Bayan