.:: آشپزی بارلین ::.

...آموزش آشپزی ساده...

کباب کوبیده بوقلمون

کباب کوبیده بوقلمون


وقتی حرف از کباب به میان می آید همه آب از دهانشان سرازیر می شود. حالا خیلی فرقی نمیکند این کباب از چه نوعی باشد، کباب کوبیده، برگ، کباب مرغ و یا حتی کباب کوبیده بوقلمون که در اینجا دستور آن را برای شما آورده ایم

مواد لازم :
 
گوشت بوقلمون : (سینه  چرخ شده) میزان لازم
پیاز (له شد شده   آب گرفته) : 3 عدد
زنجفیل : 2 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل سیاه : میزان لازم
جعفری (ساطوری شده) : 1 فنجان
زعفران (دم شده) : ته فنجان
کره : به میزان لازم
 
 



1- در ابتدا گوشت بوقلمون و پیاز رو 3 بار دیگه با هم چرخ می کنیم تا کاملا له بشود.

2- بعد زعفران و نمک و فلفل و زنجفیل رو اضافه می کنیم و جعفری رو هم می ریزیم و ورز می دیم.

3- گوشت رو شانه می زنیم من اینجا 3 تا سیخ داشتم که به اندازه 3 تا سیخ شانه زدم.

:4- بعد دستمون رو با آب گرم خیس می کنیم و گوشت رو که در دست شکل بیضی بهش دادیم به سیخ می گیریم و می چسبونیم به سیخ و با انگشت شصت به صورت لقمه لقمه اونو حالت می دیم.

5- کف سینی فر کاغذ روغنی می ندازیم و کبابها رو روش می زاریم و کره رو برش می زنیم و روی کباب می زاریم.

6- فر رو از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم و به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت داخل فر قرار می دیم.

7- در این حین باید کبابها رو پشت و رو کنیم.

8- بیشتر از این کباب رو داخل فر نزارید چون سفت و خشک میشه. در ضمن من از شعله پایین استفاده کردم.
 
 
 
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
Designed By Erfan Powered by Bayan