.:: آشپزی بارلین ::.

...آموزش آشپزی ساده...

دلمه فلفل با سس خامه ای

دلمه فلفل با سس خامه ای

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده : 300 گرم
فلفل دلمه ای : 6 عدد
برنج : 1 لیوان
تره فرنگی : 1 عدد
خامه ترش : 1 لیوان
سیر : 2 حبه
شوید : 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : مقدار لازم


طرز تهیه :

برنج را با آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و پس از اینکه جوشید و کمی نرم شد با آب سرد ابکشی کنید سپس گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل را به برنج آبکشی شده اضافه و خوب مخلوط کنید.

فلفل را بشویید و قسمت بالای آن را جدا کنید ، داخل فلفل را تمیز کنید و با مخلوط گوشت و برنج داخل آن را پر کنید سپس بخشی که جدا کرده اید را به عنوان در مجدد روی فلفل دلمه ای قرار دهید ( همه فلفل ها را به همین صورت آماده کنید ).

تره فرنگی را تمیز کنید و بشویید ، بخش سفید رنگ تره فرنگی را به صورت رشته ای خرد کنید و با 2 حبه سیر و مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، تفت دهید تا نرم شود سپس شوید را به آن اضافه و مخلوط کنید.

پس از اضافه کردن شوید کمی تفت دهید سپس خامه ترش را به تره فرنگی تفت خورده اضافه کنید ، با حرارت ملایم 5 دقیقه بگذارید سس آرام بجوشد سپس از روی حرارت بردارید.

داخل قابلمه 1 لیوان آب بریزید ، دلمه ها را داخل قابلمه بگذارید و سس تره فرنگی خامه ای را روی دلمه ها بریزید و خوب پخش کنید تا روی دلمه ها کامل پوشانده شود سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و 45 دقیقه بگذارید دلمه ها بپزند.

نکته :

** میتوانید به جای تره فرنگی از پیاز یا پیازچه هم استفاده کنید ، دقت کنید که بسته به اندازه فلفل ها مقدار مواد میتواند کمتر یا بیشتر شود.
 
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
Designed By Erfan Powered by Bayan