.:: آشپزی بارلین ::.

...آموزش آشپزی ساده...

اشترودل سیب و وانیل

اشترودل سیب و وانیل

مواد لازم :
 
سیب : 3عدد
آب لیموترش : 2 قاشق غذاخوری
شکر :  4 قاشق غذاخوری
بادام : نصف پیمانه
خمیر شیرینی آماده : یک بسته
تخم مرغ : 1 عدد
خامه و آب برای بستن خمیر

* مخلوط پودینگ وانیل :

پودینگ وانیل : 1 بسته
شیر : 1.5 پیمانه
 
پودر قند : برای تزئین

 
طرز تهیه :

1 - فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2 - قالب مافین را با روغن چرب کنید.

3 - سیب ها را پوست بگیرید. ترجیحا به گونه ای این کار را انجام دهید که بتوانید از پوست اضافه سیب برای تزئین این شیرینی استفاده کنید.

4 - سیب ها را نگینی خرد کرده و درون یک کاسه بزرگ بریزید.

5 - آب لیموترش ، شکر و بادام را اضافه کرده و هم بزنید.

6 - خمیر شرینی را از وسط دو نیم کرده و یکی از برش ها را با استفاده از وردنه پهن کنید تا کاملا نازک شود. سپس خمیر به دست آمده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.

7 - روی سطح خمیرها یک لایه نازک خامه بمالید.

8 -  نیمی از مخلوط سیب را روی هر سه لایه خمیر بریزید و یک سوم از بخش بالایی آن را خالی بگذارید. لبه های خمیرها را با کمک قلم مو و آب خیس کنید. سپس آنها را رول نمائید. دو طرف رول خمیر را با دست ببندید تا مواد از داخل آن بیرون نیایند.

9 - رول های خمیر را با استفاده از یک چاقوی تیز به دو نیم تقسیم کنید.

10 - بخش بسته آنها را درون قالب های از قبل چرب شده مافین بگذارید.

11 - همین کار را با باقی مواد تکرار کنید تا 12 عدد اشترودل به دست بیاید.

12 - پودر پودینگ وانیل را با نیمی از شیر مخلوط کنید.

13 -  2 تا 3 قاشق غذاخوری از پودینگ را درون هر کدام از اشترودل ها بریزد.

14 - تخم مرغ را در یک پیاله هم بزنید و با قلم مو روی سطح شیرینی بمالید.

15 -  قالب مافین را به مدت 25 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح شیرینی ها طلایی شوند.

16 - پس از خارج کردن اشترودل از قالب، روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.

17 - برای تزئین می توانید پوست های سیب را به صورت گل رز شکل داده و در کنار بشقاب قرار دهید.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
Designed By Erfan Powered by Bayan