.:: آشپزی بارلین ::.

...آموزش آشپزی ساده...

دسر ژلاتینه خامه و شیر

کرم ژلاتینه خامه و شیر

 

مواد لازم:

خامه : 1 بسته

شیر : 2 لیوان

ورق ژلاتین : 8 تا 10 عدد

میوه خرد شده : به مقدار لازم

پودر شکر : 3 تا 4 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :

ابتدا خامه را کمی هم بزنید. سپس شیر را  کم کم به آن اضافه کرده شکر را با آسیاب پودر کرده و به مواد اضافه کنید. ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کرده و به آرامی به مواد اضافه کرده و هم بزنید. به دلیل سرمای شیر ژلاتین سریع فرم می گیرد. درصورت دلخواه ژله رنگین و یا میوه دلخواه خرد شده را از قبل داخل قالب مورد نظر ریخته و کرم را روی آن بریزید. برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.

 

 

 

 نکته

زمانی که ژلاتین را به مواد اضافه می شود ممکن است ژلاتین سریع سفت شود و تکه های ژلاتین در کرم مشخص باشد. می توانید به روش بن ماری کرم را روی یک ظرف آب جوش قرار داده تا کمی گرم شود و ژلاتین در مواد حل شود. و یا اینکه با کمک ماکروویو با قدرت 600 بسته به مدت 1 الی 2 دقیقه ژلاتین را حل کنید. البته هر 30 ثانیه کرم را بیرون بیاورید تا ببینید.

 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
Designed By Erfan Powered by Bayan